Casals i Jornades esportives

L'equip de NeedSports cada any proposa casals plens d’activitats per tal que el nens i nenes gaudeixin al màxim del seu temps de vacances.

Temim la sort de comptar amb un equip multidisciplinar format per mestres, educadors socials, tècnics en animació i esports, directors i monitors de lleure, això ens permet programar casals amb un ampli i variat ventall d'activitats.

Aquest estiu el fil conductor dels nostres casals serà “UN MÓN D’AVENTURERS I EXPLORADORS” treballarem per tal qué els nens i les nenes, investigin, explorin, comparteixin i treballin en equip per finalment acabar descobrint i aprenent tot allò que els hi tenim preparat.

Els nostres principals objectius per tots els nostres casals són:

EDUCAR

A través de les activitats de lleure i esportives, treballem per aportar valors i col·laborar amb la família i l'escola en la educació dels nens i nenes

DIVERTIR

Treballem continuament arrencar somriures, ens agarda fer gaudir i és la clau de l'éxit de les nostres activitats.

FER SALUT

Ens agrada promoure un estil de vida actiu entre els alumnes, còrrer, saltar, ballar, esforçar-se, són activitats que formen part del nostre dia a dia, intentem que els nens gaudeixin en moviment!

CASALS I JORNADES ESPPORTIVES , REALITZADES AL 2017

Si t'agrada el que veus, i vols rebre informació Contacte amb nosaltres

Roquetes

Un any mes fem casal d'estiu a l'escola Santa Eulàlia de Les Roquetes, per tots aquells nens/es de P3 a 6è de primària que vulguin participar de 9h a 13h. Aquest any amb un fil conductor ple d'aventures i exploracions vivint noves experiències i gaudint al màxim d'un estiu que ben segur no podreu oblidar.

Ho deixaràs escapar?

+ Informació Inscriure'm Full inscripció

Pompeu Fabra

Un any mes fem casal d'estiu a l'escola Pompeu Fabra de Vilanova i la Geltrú, per tots aquells nens/es de P3 a 6è de primària que vulguin participar de 9h a 13h. Aquest any amb un fil conductor ple d'aventures i exploracions vivint noves experiències i gaudint al màxim d'un estiu que ben segur no podreu oblidar.

Ho deixaràs escapar?

+ Informació Inscriure'm Full inscripció

Casal de nadal

Vine a gaudir d'una experiencia magica!!.

Ho deixaràs escapar?

+ Informació Inscriure'm Full inscripció