Casals i Jornades esportives

L'equip de NeedSports cada any proposa casals plens d’activitats per tal que el nens i nenes gaudeixin al màxim del seu temps de vacances.

Temin la sort de comptar amb un equip multidisciplinar format per mestres, educadors socials, tècnics en animació i esports, directors i monitors de lleure, això ens permet programar casals amb un ampli i variat ventall d'activitats.

Els nostres principals objectius per tots els nostres casals són:

EDUCAR

A través de les activitats de lleure i esportives, treballem per aportar valors i col·laborar amb la família i l'escola en la educació dels nens i nenes

DIVERTIR

Treballem continuament per arrencar somriures, ens agrada fer gaudir i és la clau de l'éxit de les nostres activitats.

FER SALUT

Ens agrada promoure un estil de vida actiu entre els alumnes, còrrer, saltar, ballar, esforçar-se, són activitats que formen part del nostre dia a dia, intentem que els nens gaudeixin en moviment!

CASALS I JORNADES ESPORTIVES 2018

Si t'agrada el que veus, i vols rebre informació Contacta amb nosaltres

Casal de setmana santa Les Roquetes

ROQUETES SHOW, una setmana on els vostres fills/es podran jugar, cuinar, endevinar, i sobretot divertir-se imitant les proves que es realitzen en els programes més coneguts de televisió.

Ho deixaràs escapar?

+ Informació Full inscripció

Casal de setmana santa Escola Pompeu Fabra Vilanova

POMPEU SHOW, una setmana on els vostres fills/es podran jugar, cuinar, endevinar, i sobretot divertir-se imitant les proves que es realitzen en els programes més coneguts de televisió.

Ho deixaràs escapar?

+ Informació Full inscripció